Kako će izgledati kuća na moru (4) -reference

U prethodna tri članka pokazao sam vam kako bi trebala izgledati moja kuća na moru (he,he, ne naravno kao ova ruševina na naslovnoj slici).

U ovoj objavi pokazati ću vam referentnu zgradu kako biste mogli dobiti dojam nekretnine u cijelosti.

Iako referentna zgrada i kuća na moru nisu iste, iz priloženih slika možete dobiti bolji dojam kako će izgledati npr. fasada, detalji terasa s rešetkama, veličina prozorskih okna, količina svjetlosti u prostoru kao i pogled iznutra prema van, prema moru i plavetnilu.

Za početak evo kako izgleda referentna kuća s time na moja nema ovaj dodatak (aneks) s lijeve strane, a bazen dolazi desno od objekta. Naravno, ovdje fali i suteren koji će biti u slučaju moje kućice u Rukavcu...

Izgled fasade je vrlo bitan pa moja kuća neće imati klasičnu fasadu već će se betonska fasada obraditi na specijalan način da se dobije ovakva struktura i boja. Izolacija dolazi s unutarnje strane kuće.

Izgled iznutra, kao ovaj na donjoj slici, može vam slikovito dočarati kako će izgledati unutrašnjost i pogled iz konobe kroz kuću prema moru…

Veličinu prozorskih okna (staklenih stijena), izgled kao i količinu svjetlosti lako je “osjetiti” iz ove fotografije. Također možete na ovoj slici vidjeti i način izvedbe terase pomoću rešetki.

I još jedan detalj izgleda i izvedbe terase s rešetkama pogledom iz drugog kuta.

I za kraj jedna lijepa slika snimljena ovog ljeta iznad Ženke s pogledom prema moru i jugu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se svidjeti