I prođe prva godina!

Danas, 2. veljače, točno je godinu dana od objave prvog posta na mom osobnom blogu Dnevnik jednog sanjara, u kojem opisujem kako ostvarujem svoje snove gradnjom kuće na moru u Rukavcu na otoku Visu.

U tih godinu dana objavio sam 65 članaka (43 na hrvatskom i 22 na engleskom jeziku) o iskustvima gradnje kuće na moru od traženja parcele do završetka dokumentacije za dobivanje građevinske dozvole. Nadam se da će dokumentacija uistinu uskoro biti gotova i da ćemo je predati nadležnim institucijama na pregled kako bih potom, po izdavanju dozvole, uistinu mogao započeti gradnju kuće.

Još malo statistike. Web stranicu bloga posjetilo je u godinu dana 31.627 osoba, koji su pregledali 91.246 stranica bloga iz pedesetak država svijeta, najviše iz Hrvatske i Slovenije. Na društvenim mrežama Facebook i Instagram imao sam 240.988 (Facebook) i 61.902 (Instagram) posjetitelja, a u prosjeku blog čita više žena (oko 60 %) nasuprot muškaraca (40 % ).

Imam danas i malu nagradnu igru s kojom ću nekoga od vas nagraditi jednom majicom, a o tome više u Facebook grupi VISIT VIS- KOMIŽA. Niste još član? Odmah to ispravite… 🙂

Hvala što čitate blog i nadam se da sam vam bio od koristi!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se svidjeti