2 godine rada

Došao je i taj dan! Na današnji dan, 2.veljače 2021. godine odlučili smo zajedno s izgradnjom Kuće na moru pokrenuti i istoimeni blog o našoj pustolovini. Kada smo kretali s ovim projektom nismo ni sami znali kako će to ljudi prihvatiti, niti hoće li ikome sve ovo biti zanimljivo.

No, 2 godine kasnije pokazalo se ne samo zanimljivo, već i kao izvor informacija za lokalno, buduće lokalno stanovništvo i turiste.

Vrlo nam je drago što nam je ovaj uspjeh također dopustio da se širimo i dalje, te smo početkom ove godine uveli i veeeeeelike promjene. Sada uz informacije o izgradnji našeg “broda od kamena”, donosimo i razne druge kategorije kao što su ‘Hrana i piće’ i ‘Destinacije’. A uz sve to, promijenili smo i izgled bloga, poboljšali neke funkcionalnosti, nabavili potrebnu tehnologiju s kojom vam možemo i pokazati čari ovoga predivnog otoka.

Da stvar bude još bolja, naše zračne snimke otoka Visa otputovale su i u New York te služe za predstavljanje turizma Središnje Dalmacije. (video ćemo podijeliti uskoro)

Nadamo se da će i ova, a i svaka sljedeća godina zajedno s vama donjeti još više napretka, još novijih kategorija, još više snimaka, te još više razgovora s vama.

Od srca Vam hvala što nas pratite iz dana u dan što na našem blogu, tako i na društvenim mrežama.

Od 2.2.2021 pa do danas, Kuća na Moru je ostvarila:

Ukupno posjetitelja: 46.616
Ukupno posjeta: 121.615
Broj članaka na na dva jezika: 100
Broj pratitelja na Facebooku: 1,939
Broj vjernih članova u Facebook grupi: 4,263
Broj pregleda video materijala: 10.000

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se svidjeti