O meni

Rođen sam u Kutini davne 1966. godine. Od malena sam sanjario kako ću biti pomorac koji će oploviti svijet i upoznati ljude i nove krajeve. Moji roditelji su pak htjeli da upišem Šumarski fakultet i da valjda postanem “lugar” 🙂 . Ništa od tog se nije ostvarilo, jer sam na početku srednje škole pronašao novu zanimaciju- biti DJ.

Puštao sam tako glazbu po disko klubovima, prvo tuđim pa potom i svojem, a znanje o glazbi i govorničke sposobnosti dovele su me i do lokalnog radija Moslavine. Pa, kako sam volio istraživati, na radiju sam se primio i izrade i osmišljavanja reklama, a za jednu od njih bio sam i nagrađen prvim mjestom na Festivalu JRT-a u Budvi, sada već davne 1988. godine.

I onda je došla 1995. godina, pokrenuo sam vlastiti tonski studio za snimanje reklama ali i glazbenih brojeva, misleći da ću to razvijati i dalje u svom životu. Ipak, tek nekoliko mjeseci kasnije, tadašnji gradonačelnik Kutine Vladimir Rupčić pozvao me je da se priključim ekipi koja je osnivala televiziju u Kutini. Isprva mi se ta ideja nije svidjela, no brzo sam promjenio mišljenje.

Ostalo je povijest. Te 1996. godine, Televizija Moslavina (pa NET, danas Mreža TV), bila je prva privatna komercijalna televizija u Hrvatskoj, koja je započela rad prema netom donešenom Zakonu o telekomunikacijama, a ja sam na njoj ostao direktorski do 2017. godine, a vlasnički još i dan danas. Kupili smo i Televiziju Dalmacija iz Splita i napravili jedinu mrežu televizija u Hrvatskoj.

Malo sam i lutao, tražeći sebe u investicijama u poljoprivrednu proizvodnju i ugostiteljstvo, ali čim je bila prilika izašao sam iz toga. Ne zbog toga što sam bio manje uporan nego zato što nisam sebe vidio u tome.

Potom je slijedio novi projekt nazvan medij za medije – Media daily, pa pisanje moje prve medijske knjige i sad ovaj dnevnik o izgradnji kuće na moru.

I ima u tome i nešto ostvarenja dječačkih snova s početka ovog teksta. Iako zasigurno neću biti pomorac, barem mogu o tome i dalje sanjariti uz šum mora na mojem “brodu od kamena” parkiranom usred Jadrana.

Osjećam se kao i na svakom početku. Vrlo uzbuđeno.

Pa neka avantura započne.